نقاشي ساختمان در شهر شهريار با مديريت بابك قلي پور
نقاشي ساختمان در شهر شهريار با مديريت بابك قلي پور

ويژگي رنگ هاي مولتي كالر و متاليك مولتي كالر

ويژگي هاي رنگ هاي مولتي كالر و متاليك مولتي كالر پارسه

DSC00627-e1504690981341.jpg (467×350)

1- قابليت شستشوي بي نظير به طوري كه با آب و شوينده ها و اسيد هاي خانگي به راحتي قابل شستشو مي باشند .

2- مقاومت در مقابل نفوذ چربي ها و روغن هاي گياهي و حيواني رنگ هاي پارسه را از ساير رنگهاي مشابه متمايز ساخته و نشان از طول عمر بسيار زياد آنها مي باشد طوري كه رنگهاي پارسه را مي توان حتي با تينر روغني تميزكاري كرد.

3- بدون تركيبات فلزات سنگين مانند سرب و جيوه مي باشند و سطحي كاملا بهداشتي بوجود مي آورند.

4- برخلاف رنگ هاي سنتي و رايج نيازي به حلال ندارند رايج نيازي به حلال ندارند.

IMG_07071.jpg (544×379)

5- آنتي باكتريال مي باشند و زمينه رشد باكتري ها در آن وجود ندارد.

6- مقاومت در مقابل سايش باعث مي شود كه رنگ هاي پارسه قابليت سمباده خوري و پاليش شدن را داشته باشد.

7- رنگ هاي پارسه در يك مرحله به راحتي توسط اسپري و به سرعت اجرا مي شوند .

DSC00470-e1504702371643.jpg (225×300)

8- امتزاج پذيري طرح هاي مختلف رنگ پارسه اين امكان را فراهم مي سازد تا بطور نامحدود طرح ها و رنگ هاي گوناگون مطابق با هرنوع سليقه اي قابل دسترس باشد .

9- گوناگون مطابق با هرنوع سليقه اي قابل دسترسي باشد .

DSC00627-e1504690981341.jpg (467×350)

10- فيلم فورميشن رنگهاي پارسه داراي قدرت تنفس بوده و انعطاف پذير مي باشد و در مقابل پوسته شدن مقاومت مي كنند .

11- ضد گرد و غبار مي باشد و ذرات معلق در هوا را به خود جذب نمي كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۳۱:۵۲ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

متاسفانه در بيشتر پروژه هاي نقاشي ساختمان در كشور ما ، هنوز از رنگ روغني استفاده مي شود. رنگ هاي روغني مضرات و معايب زيادي دارند ، كه به گوشه اي از اين مضرات اشاره خواهيم كرد

IMG_0703.jpg (460×345)

به زبان ساده اگر بخواهيم از اين معايب نام ببريم مي توان گفت استفاده از رنگ روغني جهت نقاشي ساختمان براي محيط زيست بسيار مضر است. به دليل تبخير نفت و يا بنزين و يا تينر كه جهت رقيق كردن رنگ روغني در نقاشي ساختمان استفاده مي گردد اجراي نقاشي ساختمان با رنگ روغني به كندي صورت مي گيرد

IMG_07071.jpg (544×379)

به طوري كه يك ساختمان يكصد متري حدودا بين 12 تا 18 روز به زمان نياز دارد پس از اتمام نقاشي ساختمان با رنگ روغني تا مدت ها بوي رنگ و تينر و نفت كه هنگام نقاشي ساختمان استفاده شده است صاحب خانه را آزار مي دهد

DSC00627-e1504690981341.jpg (467×350)

رنگ روغني پس از مدت كوتاهي كه از نقاشي ساختمان مي گذرد ، شروع به تغيير رنگ مي كند و به سرعت كدر و بي روح مي شود. در نقاشي ساختمان با استفاده از رنگ روغني انتخاب رنگ بسيار براي شما محدود است ، به همين دليل در اكثر ساختمان ها هنگام نقاشي ساختمان با رنگ روغني از رنگ استخواني استفاده مي كنند

naghashi.org-3.gif (670×850)

تا مدتها بعد از نقاشي ساختمان به دليل تبخير نفت و يا تينر كه جهت رقيق كردن رنگ روغني هنگام نقاشي ساختمان استفاده مي گردد فضاي منزل شما آلوده مي باشد. به همين دليل اكثرا بعد از نقاشي ساختمان با رنگ روغني كسل هستيم و دچار سردرد مي شويم رنگ هاي روغني آنتي استاتيك نيستند يعني ذرات معلق در هوا مانند گرد و غبار و دوده را به نور جذب مي كنند و حتي با شستشو هم به طور كامل تميز نمي گردند

رنگ روغني هنگام استفاده در نقاشي ساختمان به خود مجري خسارت هاي جبران ناپذيري وارد مي كنند مانند سرطان هاي پوستي و دستگاه تنفسي مضرات رنگ هاي روغني بسيار زياد هستند ، كه در اين مقاله به گوشه اي از آن به زبان ساده اشاره شد بهترين گزينه جهت نقاشي ساختمان هميشه رنگ هاي اكريليك مي باشند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۴۷ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

معرفي رنگ اكريليك

معرفي رنگ اكريليك (براق – نيمه براق – مات) استفاده شده در ساختمان

رنگ آكريليك نيمه براق مات بر اساس رزين هاي امولسيوني آكريليك – متيل متا آكريلات – پايه آب – مي باشد كه براي رنگ آميزي سريع، زيبا و بادوام سطوح داخلي و نيز خارجي ساختمان استفاده مي گردد.

موارد مصرف رنگ اكريليك:

IMG_0703.jpg (460×345)

رنگ آميزي و تزئين سطوح ساختماني به ويژه سطوح داخلي نظير مراكز درماني وبهداشتي هتل ها ادارات پادگان ها مراكز آموزشي.

ويژگي ها و مزاياي رنگ اكريليك:

IMG_07071.jpg (544×379)

توجيه اقتصادي به دليل:

1- پوشش فراوان، كاهش نيروي انساني اجرايي، حذف روغن الف، حذف تينرهاي نفتي

2- فاقد حلال هاي نفتي مضر براي انسان و محيط زيست، كاملا بهداشتي و بدون بوي نامطبوع

3- صد در صد قابل شستشو با انواع شوينده و ضد عفوني كننده

DSC00627-e1504690981341.jpg (467×350)

4- مقاومت دربرابر زردي، رنگ پريدگي و پوسته كردن

5- مقاومت قليايي و مقاومت جوي بسيار عالي براي بيش از 15 سال

6- جايگزين قطعي انواع رنگ هاي روغني – آلكيد رزين – باحلال هاي نفتي

7- قابل اجرا روي انواع رنگ ها و استري هاي شيميايي مانند رنگ هاي روغني،پلاستيك، اپوكسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۵:۴۷ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

معرفي پوشش هاي سلولزي در شهريار

پوشش سلولزي چيست؟

نقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135)

با هدف خدمت رساني به صنعت ساختمان و كمك به رشد و ارتقاء كيفيت در بنا ايجاد گرديده است

رنگ سلولزي جز دسته پوشش هايي مي باشد كه از مواد سلولزي تشكيل شده و نقش پر كنندگي بر روي سطح را دارد و اما اگر به عنوان فيبر تلقي گردد در دسته رنگهاي امولوسيوني قرار مي گردد كه از گروه رنگهاي پايه آبي محسوب مي شوند.

naghashi.org-4.png (355×200)

رنگ سلولزي جايگزين مناسب براي سفيد كاري، نقاشي ساختمان و كاغذ ديواري است و مزين كننده آرك، اپن و ابزار زني هاي سقف مي باشد كه با قابليت اجرا بر روي سطوح مختلف اعم از گچ و خاك، سيمان، گچ، شيشه، چوب و…باعث كاهش هزينه هاي ساختمان مي شود.

DSC00470-e1504702371643.jpg (225×300)

IMG_0703.jpg (460×345)

رنگ سلولزي با سطحي زيبا و قابليت اجرا در طرح ها و شكلهاي مختلف در مكانهاي تجاري، مسكوني، اداري ومراكز تفريحي ورزشي و….قابل اجرا بوده و آرام بخش محيط مي باشد.

به طور كلي رنگ سلولزي حاصل تكنولوژي نوين جهت پوشش داخلي ساختمان مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۱:۴۲ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

طريقه ساخت بتونه روغني و بتونه پلاستيك

طريقه ساخت بتونه روغني و بتونه پلاستيك

ساخت بتونه روغني :

ابتدا رنگ همرنگ را انتخاب كرده و پس از ريختن رنگ شروع به ريختن مقداري مل ( پودر بتونه ) مي كنيم

و با حركت كاردك درون ظرف، رنگ را با مل مخلوط مي كنيم و پس از اينكه كاملا مخلوط كرديم به روي تخته بتونه ريخته و با كاردك و تيغ شروع به عمل آوردن آن مي كنيم.

نقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135)

نكته: چون بتونه روغني حالت مايع دارد، در پوشاندن سوراخها ممكن است مشكلاتي پيش آيد. يكي از اين مشكلات اين است كه بتونه به طرف پايين حركت مي كند و خود بتونه، تكه تكه مي شود. براي جلوگيري از تكه-تكه شدن بتونه، در روي كار، مقدار بسيار كم، آب سرد به بتونه اضافه مي كنيم تا هم بتونه سريعا سفت و سخت شود و هم از فروريختن آن جلوگيري شود.

kkkkkk.gif (400×150)

ابتدا مقدار رنگ و غلظت رنگ بايد معلوم شود. سپس، براي اينكه غلظت روغن روي پوشش روغن الف (كه به عنوان آستر زده مي شود) و چسبندگي و پوشش بيشتر، رنگ اصلي سفيد را از هر كدام يك پيمانه، مخلوط مي كنيم، سپس با مخلوط كردن تينر، رنگ را شل و روان مي سازيم و با استفاده از رنگها، به رنگ دلخواه خود مي رسيم.

سعي كنيد براي تبديل رنگ، ماده رنگ را ابتدا در ظرفي جدا شل كرده و بسيار آرام و به مقدار كم، آن را با رنگ اصلي مخلوط كنيم و نيز توجه داشته باشيد در هر بار ريختن قطره اي از ماده، رنگ آن را با چوب رنگ ، كه به عنوان مخلوط كن استفاده مي شود ، هم زده شود و دقت كنيد كه به هيچ عنوان ، ماده رنگ در كف ظرف شما يك جا به شكل گلوله نماند

ساخت بتونه پلاستيك:

naghashi.org-4.png (355×200)

رنگ پلاستيك را با آن رقيق كنيد. سپس با افزودن چسب چوب ميزان چسبندگي آن را بيشتر كنيد، سپس با اضافه كردن مقدارهاي كم مل آن را به حالت خمير درآوريد. سعي كنيد مل با مخلوط رنگ و چسب چوب كاملا مخلوط شود تا در زمان استفاده با مشكل مواجه نشويد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۰۷:۲۴ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

kkkkkk.gif (400×150)

رنگ هاي زنده در دكوراسيون منزل يا ساختمان

با رنگ هاي زنده بيشتر آشنا شويم

تاثير رنگ هاي زنده در دكوراسيون داخلي ساختمان يا منزل

 logo.gif (368×86)

رنگ هاي زنده همواره رنگ هايي دوست داشتني هستند. اين رنگ ها به نحوي اغراق آميز جاذب نگاه و توجه بيننده هستند و هرگز از نظر بيننده دور نمي مانند. رنگ هاي زنده اي كه انرژي و هيجان در فضا مي پراكنند و براي افرادي كه دوست دارند هر روز صبح در فضايي پر انرژي و سرزنده چشم بگشايند و روزشان را با هيجان و سرزندگي آغاز كنند ايده آل هستند.

 آنجا كه اغلب ما بيشتر با رنگ هاي خاموش و خنثي در محيط زندگي مأنوس هستيم به كارگيري اين رنگ ها نيازمند جسارت است. اما چنانچه اين رنگ ها را در تركيبي مناسب به كار گيريد اين جسارت بي پاداش نخواهد ماند و نتيجه فضايي درخشان، زيبا و فوق العاده جذاب خواهد بود. پيش از انتخاب چنين پالت رنگي براي فضاي منزلتان به سليقه خود نيز توجه كنيد زيرا براي بسياري از مردم زندگي در چنين فضاهاي رنگيني براي مدت طولاني ممكن است آزار دهنده باشد. يكي از روش هاي ارزيابي سليقه واقعي شما در انتخاب رنگ دقت در كمد لباس هاي شماست. اگر لباس هاي كمد شما از رنگ هاي بـِژ، كرم، قهوه اي و سياه و سفيد است و يا از ساير رنگ هاي خنثي و ملايم تشكيل شده است در فكر استفاده از رنگ هاي زنده در فضاي منزلتان نباشيد. چون خيلي زود از آنها خسته مي شويد اما اگر در ميان لباس هايتان رنگ هاي شادي مثل قرمز، نارنجي و بنفش زياد به چشم مي خورند احتمالاً از زندگي در فضايي با دكوراسيون برگرفته از رنگ هاي زنده لذت خواهيد برد.نقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135)

 از نگاه طراحان دكوراسيون داخلي ، رنگ هاي زنده داراي ويژگي هاي فوق العاده اي هستند كه مي تواند ويژگي هاي حاكم بر يك فضا را تنها با چند قوطي رنگ تغيير دهد.

 

پس از آن كه از تمايل و علاقه خود نسبت به اين پالت رنگي مطمئن شديد نوبت به انتخاب رنگ هاي خاصي مي رسد كه در اين گروه مي پسنديد. هنگام انتخاب پالت رنگ هاي زنده بايد به خاطر داشته باشيد كه انتخاب اين گروه به معني به كارگيري اين رنگ ها در سطوح بزرگ مثل ديوارهاست كه بلافاصله كاراكتر و حالت يك اتاق را دستخوش تغييري چشمگير مي سازد و نه تنها به معني استفاده از يك كاناپه قرمز يا قفسه سبز در گوشه اي از يك اتاق نيست بلكه احاطه شدن در فضايي آكنده از رنگ هاي زنده و شاد در كليه جوانب يك اتاق است.

فضاهايي كه با رنگ هاي زنده آراسته مي شوند نياز به نور فراوان دارند، به ويژه نور طبيعي. در شب نيز نور چراغ هاي هالوژن براي چنين فضاهايي مناسب تر است. ممكن است تصور كنيد كه پالت رنگ هاي زنده فقط براي اتاق هاي بزرگ مناسب است در اين صورت در اشتباه هستيد. يك اتاق بسيار كوچك نيز مي تواند با رنگ هاي زنده از نمايي ويژه برخوردار شود حتي اگر اين رنگ ها رنگ هايي تيره باشند مثل آبي نيلي يا حتي سياه. نكته جالب توجه ديگر درباره پالت رنگ هاي زنده اين است كه شما مي توانيد اين رنگ ها را در دكوراسيوني كاملاً مدرن و يا در دكوراسيون هاي سنتي و قديمي با موفقيت به كار بگيريد.

از آنجا كه قدرت و ويژگي رنگ هاي زنده در سطوح رنگي بزرگ و ساده است هنگام كار با اين پالت رنگي نيازي به استفاده از بافت اضافي بر روي ديوارها يا باقي سطوح وجود ندارد. در حقيقت در چنين دكوراسيوني هرچه سطح صاف تر و يك دست تر باشد نماي زيباتري خواهد داشت ديوارهايي كه با رنگ هاي زنده پوشانده مي شوند بايد از زيرسازي بسيار خوبي برخوردار باشند همه چيز در اتاق پيرو رنگ ديوارهاست و در طراحي يك دكوراسيون با اين مجموعه رنگي ديوارها نقطه شروع هستند و سپس بايد اين رنگ ها در ساير اجزاي اتاق تكرار شوند. تكرار اين رنگ ها در اجزاي دكوراسيوني، اين رنگ ها را تكميل مي كند و به حداكثر ميزان خود مي رساند. در گروه رنگ هاي زنده ، تضاد رنگي و كنتراست هاي شديد نقشي اساسي ايفا مي كنند و نتيجه اي جذاب و چشمگير مي آفرينند چنان كه تيره ترين سياه در كنار درخشان ترين رنگ سفيد يكي از تركيب هاي ويژه اين گروه است. همچنين اتاق هايي كه با اين رنگ ها تزيين مي شوند بايد متشكل از دكوراسيوني ساده با اجزايي معدود باشند. شلوغ كردن چنين فضايي با وسايل تزييني متعدد از تأثير مورد نظر رنگي خواهد كاست.

 رنگ هاي زنده گرم جذاب ترين رنگ ها در اين گروه هستند. سرخابي، نارنجي تند و زرد درخشان از گرم ترين رنگ هاي اين پالت رنگي هستند كه در كنار يكديگر يا هر يك به تنهايي همراه با سياه چنان پرانرژي هستند كه احساس واقعي از هيجان را در بيننده زنده مي كنند. جالب است بدانيد اين رنگ ها حتي رنگ سياه را نيز تحت الشعاع قرار مي دهند و سياه در واقع همچون قابي اين رنگ ها را كه از خودش قوي تر هستند در برمي گيرد چنان كه در كمتر رنگي چنين ويژگي وجود دارد. اين رنگ هاي گرم و تند در كنار سفيد خالص نيز جذاب و زيبا خواهند بود آن هم با نمايي تميز كه حس پاكي و طراوت را به بيننده القا مي كند. در حالي كه كمي رنگ طلايي جذابيت اين تركيب را دوچندان خواهد كرد. به كارگيري تزيينات فلزي طلايي و نقره اي بر درخشش و زيبايي رنگ هاي اين پالت مي افزايد.

رنگ قرمز در اين گروه رنگي درخشان و برجسته است كه از بارزترين ويژگي هاي اين گروه رنگي است. بسياري از مردم از به كارگيري اين رنگ در دكوراسيون پرهيز دارند اما كمتر رنگي مي تواند هيجاني برابر با تأثير اين رنگ ايجاد كند. تأثيرات اين رنگ چنان چشمگير و قوي هستند كه حتي نيازي به در برگرفتن سطوح بزرگي مثل ديوارها نيست. تنها به كارگيري آن در بخش هايي از دكوراسيون يك اتاق تأثير به سزايي در نماي آن خواهد داشت. استفاده از رنگ قرمز در قالب اجزاي دكوراسيوني مانند گل ها، فرش و يا انواع قاب عكس و از اين قبيل ، روشي مناسب براي معرفي اين رنگ قوي در يك دكوراسيون است.

قرمز در كنار سياه يا خاكستري نمايي جذاب مي يابد و همراه با سبز و كمي نقره اي نيز تأثيري خاموش تر خواهد داشت اما اين رنگ چنان قوي و تأثيرگذار است كه همواره بيشترين اثر را بر بيننده دارد. آگاهي از تأثيرهاي رنگ قرمز بر روي فضاي يك اتاق مي تواند سودمند باشد. به عنوان مثال رنگ قرمز در واقع مقداري از نور محيط را جذب مي كند از اين رو بايد اتاق مورد نظر براي دكوراسيوني با اين رنگ از نور كافي برخوردار باشد. همچنين ديوارهايي به رنگ قرمز جلوتر از فاصله واقعي خود به نظر مي رسند و موجب مي شوند اتاق كوچك تر به نظر برسد به همين دليل استفاده از اين رنگ براي ديوارهاي اتاقي با ابعاد كوچك مناسب نيست بلكه در چنين فضاهايي اگر به جاي رنگ آميزي ديوارها با رنگ قرمز از اين رنگ در سطوح كوچك تري مثل قاب پنجره ها و درهاي اتاق بهره بگيريم نتيجه بهتري در بر خواهد داشت و به اين ترتيب بدون قرباني كردن فضا ، از تأثيرهاي مثبت اين رنگ بهره مند خواهيد شد.

 

kkkkkk.gif (400×150)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۰۳:۱۴ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

انواع رنگ ساختمان,نقاشي رنگ روغن ساختمان,اصول رنگ آميزي ساختمان,تركيب رنگ ساختمان,بتونه كاري ديوار,بهترين نوع رنگ ساختم ,رنگ كردن ساختمان,رنگ ساختمان,رنگ كاري ساختمان,ساخت بتونه ساختمان,تركيب رنگها براي نقاشي ساختمان نقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135) 

معرفي انواع رنگها – هارموني رنگها و تركيب آنها

رنگ هاي اصلي:

در تئوري رنگ سنتي، قرمز، زرد و آبي رنگ هاي اصلي هستند زيرا دانه هاي رنگي تشكيل دهنده آنها از تركيب هيچ رنگ ديگري به وجود نيامده و تمام رنگ هاي ديگر از تركيبات مختلف اين سه رنگ با يكديگر به دست مي آيند.

رنگ هاي فرعي يا ثانويه:

سبز، نارنجي و بنفش رنگ هايي هستند كه از تركيب رنگ هاي اصلي با يكديگر حاصل مي شوند. محل قرار گيري هر رنگ ثانويه در دايره رنگ، بين دو رنگ اصلي تشكيل دهنده اش است.

رنگ هاي تركيبي:

زرد- نارنجي، قرمز نارنجي، قرمز- بنفش، آبي – بنفش، آبي- سبز و زرد – سبز، اين رنگ ها از تركيب يك رنگ اصلي با يك رنگ فرعي به وجود مي آيند و در اينجا هم، در ميان دو رنگ تشكيل دهنده خود قرار مي گيرند.

 رنگ هاي گرم و سرد:

رنگ آبي و رنگ هاي مجاور آن تداعي كننده آب روان و دريا است بنابراين با ديدن اين رنگ ها احساس سرما به فرد دست مي دهد. از اين رو به اين رنگ ها، رنگ هاي سرد مي گويند.

رنگ قرمز و رنگ هاي مجاور آن تداعي كننده آتش و خورشيد بوده و با ديدن اين رنگ ها احساس گرما به فرد دست مي دهد. از اين رو به اين رنگ ها، رنگهاي گرم مي گويند.

هماهنگي (هارموني) رنگها:

هماهنگي يا هارموني به معناي “چيدمان مطبوع اجزاء يك كل” است و وجود آن در تمام مظاهر زندگي از موسيقي، شعر، رنگ يا حتا يك كيك زيبا، جلوه مي كند. از نظر ديداري، هماهنگي، در چيزي است كه موجب لذت چشم مي شود. اين هماهنگي بيننده را مجذوب كرده و احساس نظم و تعادل را در او ايجاد مي كند. هنگامي كه چيزي ناهماهنگ است، يا خسته كننده است يا وحشتناك. از طرفي هارموني بيش از حد نيز به تركيبي بسيار ملايم و نچسب تبديل مي شود و بيننده را آن طور كه بايد مجذوب و علاقه مند نمي كند و بالعكس عدم حضور آن نيز تصويري به وجود مي آورد كه هيچ چشمي تحمل ديدن آن را ندارد.

مغز انسان هر چيزي را كه قابليت سازماندهي نداشته و نامفهوم باشد، پس مي زند. عمل ديدن به حضور يك ساختار منطقي نياز دارد و هماهنگي رنگي مي تواند اين علاقه به ديدن و حس تعادل را به وجود بياورد. به طور خلاصه، يكپارچگي مفرط موجب تحريك ناپذيري و پيچيدگي مفرط موجب تحريك بيش از اندازه مغز مي شود. تعادل پويا، نتيجه حضور هماهنگي است.

براي مشاهده تعالي هارموني و هماهنگي كافي است به هارموني رنگ ها در در طبيعت دقت كنيد. همان طور كه گفتيم، تئوري هاي رنگ و هارموني رنگي متعددي وجود دارند. در اينجا به معرفي چند فرمول ابتدايي در به كار گيري رنگ ها ميپردازيم:

هارموني بر اساس هم جواري رنگ ها:

رنگ هاي هم جوار (پيوسته) يا Analogous Colors، به هر دسته سه تايي از رنگ هايي گفته مي شود كه در دايره رنگ كنار يكديگر قرار گرفته اند. مانند زرد – سبز، زرد و زرد نارنجي. معمولا در چنين تركيب هايي، يك رنگ از نظر مقدار، بر دو رنگ ديگر برتري دارد.

هارموني بر اساس رنگ هاي مكمل:

رنگ هاي مكمل آنهايي هستند كه در دايره رنگ، درست در مقابل يكديگر قرارگرفته اند. مانند قرمز و سبز يا قرمز- بنفش و زرد – سبز. همان طور كه در تصوير مشاهده مي كنيد، درجات مختلف زرد-سبز در برگ ها، هماهنگي زيبايي با رنگ هاي قرمز-بنفش گل، ايجاد كرده اند. رنگ هاي مكمل بالاترين درجه تباين (كنتراست) و ثبات را به وجود مي آورند.

رنگ هاي اصلي:

آبي – قرمز – زرد

رنگ هاي روشن :

رنگ اصلي + سفيد

رنگ هاي تيره :

رنگ اصلي + سياه

تركيب رنگها

قرمز + زرد = نارنجينقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135)

آبي + قرمز = بنفش

آبي+ زرد = سبز

سبز + مشكي = سبز لجني

آبي + سفيد = آبي آسماني

قرمز + مشكي = زرشكي

( قرمز + صورتي سير= زرشكي )

زرد(كم) + آبي + سفيد = فيروزه اي

نارنجي + قهوه اي = حنائي

سبز + آبي = فيروزه اي پر رنگ

آبي + كمي مشكي = سورمه اي

سفيد + سياه = خاكستري

قرمز + سفيد = صورتي

مشكي + قرمز + زرد = قهوه اي روشن

صورتي + زرد = كرم

سياه + زرد = قهوه‌اي مايل به سبز

قهوهاي + قرمز = گلبه اي

نارنجي + زرد = خردلي

سياه + نارنجي = قهوه اي

سفيد + آبي تيره = آبي روشن

قرمز + بنفش = بنفش مايل به صورتي

زرد + سفيد = ليمويي

رنگ هاي گرم

قرمز – زرد – نارنجي

رنگ هاي سرد

آبي – سبز – بنفشنقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135)

تركيب قرمز با رنگ هاي ديگر

قرمز كم + آبي = نيلي

قرمز زياد + آبي = سرخابي

قرمز + سفيد = صورتي

قرمز + سياه = جگري

قرمز زياد + زرد + آبي = خرمايي

قرمز كم + زرد + آبي = قهوه اي

تركيب آبي با رنگ هاي ديگر

آبي + زرد = سبز

آبي + قرمز = بنفش

آبي + سياه = سرمه اي

آبي + سياه + سفيد = طوسي

تركيب زرد با رنگ هاي ديگر

زرد + قرمز = نارنجي

زرد + آبي = سبز

زرد + سفيد = نخودي

زردكم + آبي + سفيد = فيروزه اي

زرد + آبي كم + سفيد = ليمويي

زرد زياد + آبي + سفيد كم = مغز پسته اينقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135)

تركيب و هارموني رنگ ها

رنگهاي مكمل يا خنثي:

مكمل قرمز > سبز

مكمل آبي > نارنجي

مكمل زرد > بنفش

ديگر تركيب رنگها:

سفيد = تمام رنگها

مشكي = قرمز + زرد + آبي

ياسي = قرمز + بنفش

گلبهي = قرمز + زرد + كمي قهوه اي

قهوه اي = قرمز + سياه

قهوه اي روشن = قرمز روشن + آبي روشن

قهوه اي = قرمز + سبز

قهوه اي = آبي + نارنجي

قهوه اي = زرد + بنفش

كرمي = قهوه اي + سفيد

خردلي = قهوه اي + زرد

سبز حنايي = زرد + سياه

فيروزه اي = سبز + آبي

يشمي = سبزسير + آبي روشن

سبز = آبي + زرد

صورتي = سفيد + قرمز

نارنجي = زرد + قرمز

صورتي چرك = كرم + قرمز

بادمجاني روشن يا كبود = سفيد + سبز + قرمزkkkkkk.gif (400×150)

بادمجاني = سبز + قرمز

بنفش روشن = سفيد + آبي + قرمز

بنفش = قرمز + آبي

جگري = شكلاتي + قرمز

زرشكي = قرمز + كمي مشكي

گلبهي پررنگ = نارنجي + زرد + قرمز

گلبهي متوسط = سفيد + نارنجي + قرمز

گلبهي روشن = سفيد + زرد + قرمز

سرمه اي = كمي مشكي + آبي

زرد فسفري = كمي سبز + زرد

آبي آسماني = سفيد + آبي

نوك مدادي = سفيد + آبي + مشكي

فسفري = زرد + سبز

سبز لجني = مشكي + سبز

سبز فيروزه اي = سفيد + سبز

نيلي = آبي + بنفش

خاكستري = سفيد + سياه

صورتي + زرد = كرميnaghashi.org-4.png (355×200)

آسماني + سياه + طوسي

قهوه اي + زرد + سفيد = اكر

زرد + سفيد + قهوه اي + اكر = طلايي

آبي + زرد + سفيد = ارغواني

سبز + قرمز = بلوطي ( شكلاتي )

زرد + سياه كم + سفيد = سير

سياه كم + زرد + آبي = يشمي

زرد + آبي كم + قرمز كم = رنگ گونه

سياه + سفيد = انواع خاكستري

زرد + سفيد + آبي = ارغواني

آبي + زرد + سفيد = سبز روشن

آبي + زرد = سبز روشن خنثي

سفيد + قرمز + زرد + قهوه اي = رنگ معمولي صورت

هارموني رنگ ها

بعد از دانستن تركيب رنگها حالا بايد بدانيم چه رنگي در كنار رنگ ديگر ايجاد هارموني مي كند

مثلا رنگ سبز و زرد با هم هارموني دارند چرا ؟

زيرا در تركيب اين دو رنگ رنگي مشترك وجود دارد

رنگ اول سبز = زرد + آبي

رنگ دوم زرد = زرد

يا رنگ بنفش و قرمز با هم هارموني دارند چرا ؟

رنگ اول بنفش = قرمز + آبي

رنگ دوم = قرمز

در اينجا قرمز دو بار تكرار شده است بنا براين با هم هارموني دارند.

رنگ آبي و دودي نيز باهم هارموني دارند چرا ؟

رنگ اول دودي = سفيد + آبي + مشكي

رنگ دوم = آبي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۶:۰۲:۵۱ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

معرفي انواع رنگها – هارموني رنگها و تركيب آنها

رنگ هاي اصلي:

در تئوري رنگ سنتي، قرمز، زرد و آبي رنگ هاي اصلي هستند زيرا دانه هاي رنگي تشكيل دهنده آنها از تركيب هيچ رنگ ديگري به وجود نيامده و تمام رنگ هاي ديگر از تركيبات مختلف اين سه رنگ با يكديگر به دست مي آيند.

رنگ هاي فرعي يا ثانويه:

سبز، نارنجي و بنفش رنگ هايي هستند كه از تركيب رنگ هاي اصلي با يكديگر حاصل مي شوند. محل قرار گيري هر رنگ ثانويه در دايره رنگ، بين دو رنگ اصلي تشكيل دهنده اش است.

رنگ هاي تركيبي:

زرد- نارنجي، قرمز نارنجي، قرمز- بنفش، آبي – بنفش، آبي- سبز و زرد – سبز، اين رنگ ها از تركيب يك رنگ اصلي با يك رنگ فرعي به وجود مي آيند و در اينجا هم، در ميان دو رنگ تشكيل دهنده خود قرار مي گيرند.

 رنگ هاي گرم و سرد:

رنگ آبي و رنگ هاي مجاور آن تداعي كننده آب روان و دريا است بنابراين با ديدن اين رنگ ها احساس سرما به فرد دست مي دهد. از اين رو به اين رنگ ها، رنگ هاي سرد مي گويند.

رنگ قرمز و رنگ هاي مجاور آن تداعي كننده آتش و خورشيد بوده و با ديدن اين رنگ ها احساس گرما به فرد دست مي دهد. از اين رو به اين رنگ ها، رنگهاي گرم مي گويند.

هماهنگي (هارموني) رنگها:

هماهنگي يا هارموني به معناي “چيدمان مطبوع اجزاء يك كل” است و وجود آن در تمام مظاهر زندگي از موسيقي، شعر، رنگ يا حتا يك كيك زيبا، جلوه مي كند. از نظر ديداري، هماهنگي، در چيزي است كه موجب لذت چشم مي شود. اين هماهنگي بيننده را مجذوب كرده و احساس نظم و تعادل را در او ايجاد مي كند. هنگامي كه چيزي ناهماهنگ است، يا خسته كننده است يا وحشتناك. از طرفي هارموني بيش از حد نيز به تركيبي بسيار ملايم و نچسب تبديل مي شود و بيننده را آن طور كه بايد مجذوب و علاقه مند نمي كند و بالعكس عدم حضور آن نيز تصويري به وجود مي آورد كه هيچ چشمي تحمل ديدن آن را ندارد.

مغز انسان هر چيزي را كه قابليت سازماندهي نداشته و نامفهوم باشد، پس مي زند. عمل ديدن به حضور يك ساختار منطقي نياز دارد و هماهنگي رنگي مي تواند اين علاقه به ديدن و حس تعادل را به وجود بياورد. به طور خلاصه، يكپارچگي مفرط موجب تحريك ناپذيري و پيچيدگي مفرط موجب تحريك بيش از اندازه مغز مي شود. تعادل پويا، نتيجه حضور هماهنگي است.

براي مشاهده تعالي هارموني و هماهنگي كافي است به هارموني رنگ ها در در طبيعت دقت كنيد. همان طور كه گفتيم، تئوري هاي رنگ و هارموني رنگي متعددي وجود دارند. در اينجا به معرفي چند فرمول ابتدايي در به كار گيري رنگ ها ميپردازيم:

هارموني بر اساس هم جواري رنگ ها:

رنگ هاي هم جوار (پيوسته) يا Analogous Colors، به هر دسته سه تايي از رنگ هايي گفته مي شود كه در دايره رنگ كنار يكديگر قرار گرفته اند. مانند زرد – سبز، زرد و زرد نارنجي. معمولا در چنين تركيب هايي، يك رنگ از نظر مقدار، بر دو رنگ ديگر برتري دارد.

هارموني بر اساس رنگ هاي مكمل:

رنگ هاي مكمل آنهايي هستند كه در دايره رنگ، درست در مقابل يكديگر قرارگرفته اند. مانند قرمز و سبز يا قرمز- بنفش و زرد – سبز. همان طور كه در تصوير مشاهده مي كنيد، درجات مختلف زرد-سبز در برگ ها، هماهنگي زيبايي با رنگ هاي قرمز-بنفش گل، ايجاد كرده اند. رنگ هاي مكمل بالاترين درجه تباين (كنتراست) و ثبات را به وجود مي آورند.

رنگ هاي اصلي:

آبي – قرمز – زرد

رنگ هاي روشن :

رنگ اصلي + سفيد

رنگ هاي تيره :

رنگ اصلي + سياه

تركيب رنگها

قرمز + زرد = نارنجي

آبي + قرمز = بنفش

آبي+ زرد = سبز

سبز + مشكي = سبز لجني

آبي + سفيد = آبي آسماني

قرمز + مشكي = زرشكي

( قرمز + صورتي سير= زرشكي )

زرد(كم) + آبي + سفيد = فيروزه اي

نارنجي + قهوه اي = حنائي

سبز + آبي = فيروزه اي پر رنگ

آبي + كمي مشكي = سورمه اي

سفيد + سياه = خاكستري

قرمز + سفيد = صورتي

مشكي + قرمز + زرد = قهوه اي روشن

صورتي + زرد = كرم

سياه + زرد = قهوه‌اي مايل به سبز

قهوهاي + قرمز = گلبه اي

نارنجي + زرد = خردلي

سياه + نارنجي = قهوه اي

سفيد + آبي تيره = آبي روشن

قرمز + بنفش = بنفش مايل به صورتي

زرد + سفيد = ليمويي

رنگ هاي گرم

قرمز – زرد – نارنجي

رنگ هاي سرد

آبي – سبز – بنفش

تركيب قرمز با رنگ هاي ديگر

قرمز كم + آبي = نيلي

قرمز زياد + آبي = سرخابي

قرمز + سفيد = صورتي

قرمز + سياه = جگري

قرمز زياد + زرد + آبي = خرمايي

قرمز كم + زرد + آبي = قهوه اي

تركيب آبي با رنگ هاي ديگر

آبي + زرد = سبز

آبي + قرمز = بنفش

آبي + سياه = سرمه اي

آبي + سياه + سفيد = طوسي

تركيب زرد با رنگ هاي ديگر

زرد + قرمز = نارنجي

زرد + آبي = سبز

زرد + سفيد = نخودي

زردكم + آبي + سفيد = فيروزه اي

زرد + آبي كم + سفيد = ليمويي

زرد زياد + آبي + سفيد كم = مغز پسته اي

تركيب و هارموني رنگ ها

رنگهاي مكمل يا خنثي:

مكمل قرمز > سبز

مكمل آبي > نارنجي

مكمل زرد > بنفش

ديگر تركيب رنگها:

سفيد = تمام رنگها

مشكي = قرمز + زرد + آبي

ياسي = قرمز + بنفش

گلبهي = قرمز + زرد + كمي قهوه اي

قهوه اي = قرمز + سياه

قهوه اي روشن = قرمز روشن + آبي روشن

قهوه اي = قرمز + سبز

قهوه اي = آبي + نارنجي

قهوه اي = زرد + بنفش

كرمي = قهوه اي + سفيد

خردلي = قهوه اي + زرد

سبز حنايي = زرد + سياه

فيروزه اي = سبز + آبي

يشمي = سبزسير + آبي روشن

سبز = آبي + زرد

صورتي = سفيد + قرمز

نارنجي = زرد + قرمز

صورتي چرك = كرم + قرمز

بادمجاني روشن يا كبود = سفيد + سبز + قرمز

بادمجاني = سبز + قرمز

بنفش روشن = سفيد + آبي + قرمز

بنفش = قرمز + آبي

جگري = شكلاتي + قرمز

زرشكي = قرمز + كمي مشكي

گلبهي پررنگ = نارنجي + زرد + قرمز

گلبهي متوسط = سفيد + نارنجي + قرمز

گلبهي روشن = سفيد + زرد + قرمز

سرمه اي = كمي مشكي + آبي

زرد فسفري = كمي سبز + زرد

آبي آسماني = سفيد + آبي

نوك مدادي = سفيد + آبي + مشكي

فسفري = زرد + سبز

سبز لجني = مشكي + سبز

سبز فيروزه اي = سفيد + سبز

نيلي = آبي + بنفش

خاكستري = سفيد + سياه

صورتي + زرد = كرمي

آسماني + سياه + طوسيlogo.gif (368×86)

قهوه اي + زرد + سفيد = اكر

زرد + سفيد + قهوه اي + اكر = طلايي

آبي + زرد + سفيد = ارغواني

سبز + قرمز = بلوطي ( شكلاتي )

زرد + سياه كم + سفيد = سير

سياه كم + زرد + آبي = يشمي

زرد + آبي كم + قرمز كم = رنگ گونه

سياه + سفيد = انواع خاكستري

زرد + سفيد + آبي = ارغواني

آبي + زرد + سفيد = سبز روشن

naghashi.org-4.png (355×200)

آبي + زرد = سبز روشن خنثي

سفيد + قرمز + زرد + قهوه اي = رنگ معمولي صورت

هارموني رنگ ها

بعد از دانستن تركيب رنگها حالا بايد بدانيم چه رنگي در كنار رنگ ديگر ايجاد هارموني مي كند

مثلا رنگ سبز و زرد با هم هارموني دارند چرا ؟

kkkkkk.gif (400×150)

زيرا در تركيب اين دو رنگ رنگي مشترك وجود دارد

رنگ اول سبز = زرد + آبي

رنگ دوم زرد = زرد

يا رنگ بنفش و قرمز با هم هارموني دارند چرا ؟

رنگ اول بنفش = قرمز + آبي

رنگ دوم = قرمز

در اينجا قرمز دو بار تكرار شده است بنا براين با هم هارموني دارند.

رنگ آبي و دودي نيز باهم هارموني دارند چرا ؟

رنگ اول دودي = سفيد + آبي + مشكي

رنگ دوم = آبي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۵۲:۰۰ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

متاسفانه در بيشتر پروژه هاي نقاشي ساختمان در كشور ما ، هنوز از رنگ روغني استفاده مي شود. رنگ هاي روغني مضرات و معايب زيادي دارند ، كه به گوشه اي از اين مضرات اشاره خواهيم كرد

logo.gif (368×86)

به زبان ساده اگر بخواهيم از اين معايب نام ببريم مي توان گفت استفاده از رنگ روغني جهت نقاشي ساختمان براي محيط زيست بسيار مضر است. به دليل تبخير نفت و يا بنزين و يا تينر كه جهت رقيق كردن رنگ روغني در نقاشي ساختمان استفاده مي گردد اجراي نقاشي ساختمان با رنگ روغني به كندي صورت مي گيرد

kkkkkk.gif (400×150)

به طوري كه يك ساختمان يكصد متري حدودا بين 12 تا 18 روز به زمان نياز دارد پس از اتمام نقاشي ساختمان با رنگ روغني تا مدت ها بوي رنگ و تينر و نفت كه هنگام نقاشي ساختمان استفاده شده است صاحب خانه را آزار مي دهد

رنگ روغني پس از مدت كوتاهي كه از نقاشي ساختمان مي گذرد ، شروع به تغيير رنگ مي كند و به سرعت كدر و بي روح مي شود. در نقاشي ساختمان با استفاده از رنگ روغني انتخاب رنگ بسيار براي شما محدود است ، به همين دليل در اكثر ساختمان ها هنگام نقاشي ساختمان با رنگ روغني از رنگ استخواني استفاده مي كنندنقاشي-ساختمان-قلي-پور.gif (594×135)

تا مدتها بعد از نقاشي ساختمان به دليل تبخير نفت و يا تينر كه جهت رقيق كردن رنگ روغني هنگام نقاشي ساختمان استفاده مي گردد فضاي منزل شما آلوده مي باشد. به همين دليل اكثرا بعد از نقاشي ساختمان با رنگ روغني كسل هستيم و دچار سردرد مي شويم رنگ هاي روغني آنتي استاتيك نيستند يعني ذرات معلق در هوا مانند گرد و غبار و دوده را به نور جذب مي كنند و حتي با شستشو هم به طور كامل تميز نمي گردند

رنگ روغني هنگام استفاده در نقاشي ساختمان به خود مجري خسارت هاي جبران ناپذيري وارد مي كنند مانند سرطان هاي پوستي و دستگاه تنفسي مضرات رنگ هاي روغني بسيار زياد هستند ، كه در اين مقاله به گوشه اي از آن به زبان ساده اشاره شد بهترين گزينه جهت نقاشي ساختمان هميشه رنگ هاي اكريليك مي باشند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۴۴:۲۱ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]

شما چه رنگي را دوست داريد و احساستان نسبت به آن رنگ چيست؟

شما در زندگي به چه رنگي علاقه مند هستيد ؟

logo.gif (368×86)

سعي مي كنيد در لباس هايي كه مي پوشيد و همچنين در دكوراسيون منزل و اطاق خود از چه رنگهايي بيشتر استفاده كنيد ؟ آيا مي دانيد انتخاب رنگ ارتباط بسيار نزديكي با شخصيت افراد دارد ؟ آنچه در زير مي خوانيد مي تواند راهنماي خوبي براي شما باشد اما فراموش نكنيد كه نتيجه آن در رابطه با شخصيت شما صد در صد نيست و نوع شخصيت شما را يك روانشناس با تست هاي تخصصي تعيين خواهد كرد ولي مطلب ذكر شده در زير كمك زيادي به شما در اين رابطه خواهد كرد

رنگ ها بر نيازهاي روحي – رواني، شرايط يادگيري، كنترل رفتارهاي خشمگينانه، احساسات، درمان افسردگي و اختلالات يادگيري و سطح انرژي اثر دارند. رنگها در كنترل نبض، تپش قلب، فشار خون، اشتها و حتي خواب مفيد هستند و همچنين در درمان بيماريهايي مثل ميگرن، سرطان، اعتياد و امراض پوستي و حتي تومورهاي مغزي اثر دارند.

رنگها در هر جا از دنيا و به تناسب فرهنگ و عرف هر جامعه معاني متفاوت و حتي متضاد دارند.براي مثال سفيد در كشوري مثل ايران نشان شادي، پاكدامني است و براي مراسم جشن و عروسي استفاده مي شود، در حاليكه در كشوري ديگر نشان روحانيت است و در مراسم عزاداري كاربرد دارد.

شايد تا به حال از خودتان پرسيده باشيد كه چرا كشتي و يا هواپيماي سياه نداريم؟ و يا چرا هيچ جعبه شكلاتي سبز نيست؟ شايد در اين مطلب جوابهايتان را پيدا كنيد.

متأسفانه به دليل جذابيت روانشناسي رنگها، اين شاخه از علم مورد سوء استفاده قرار گرفته است. در هر سايت، مجله، روزنامه و يا وبلاگي از اين مطالب زياد ديده مي شود ولي درست يا غلط بودنشان مشخص نيست.

پروفسور لوشر از دانشمنداني است كه حدود بيست سال و اندي در اين مورد تحقيق كرده است.

حال بد نيست از نظر اين محقق در مورد روانشناسي رنگها براي بعضي از رنگهاي پر طرفدار نگاهي بياندازيم.

رنگ مورد علاقه ي خود را انتخاب كرديد؟

و سپس با توجه به توضيحات ارائه شده ، ويژگي هاي رنگ مورد علاقه خود را بيابيد

سياه:

سياه رنگي مطلق است كه در فراسوي آن، زندگي تمام مي‌شود. سياه يعني نه، كه نشانه‌اي از ترك عشق و انصراف از فعالي‌هاي جمعي است. به معني نيستي، نااميدي به آينده و سكوتي ابدي است و حس سنگيني را به افراد القا مي‌كند. تأثير خوبي بر مزاج ندارد و در كودكان هم اثرات منفي دارد. دوستداران رنگ سياه معمولا خسته و افسرده‌اند. ا گر خسته نباشند، ناراضي‌اند. اگر ناراضي نباشند، مغرورند. اگر مغرور نباشند، انكار مي‌كنند. اگر انكار نكنند هم ناراضي‌اند، هم مغرور، هم خسته و هم انكار مي‌كنند اما احتمالا خودشان هم خبر ندارند. طرفداران سياه زياد هم نااميد نشوند چون از طرفي ديگر سياه نمادي از آبرومندي و شرافت است (ديده‌ايد ماشين‌هاي شيك و كلاس بالا معمولا سياه و براق اند).

قهوه اي:

آدم‌هاي قهوه‌اي را بدون قسم خوردن مي توان باور كرد، يعني حرفشان سند است. اما طرفداران اين رنگ معمولا آواره اند (جالب است بدانيد كه رنگ مورد علاقه‌ ي آوارگان جنگ جهاني دوم، قهوه اي بوده است). قهوه‌اي ها يا يك بيماري جسمي جدي دارند و يا مشكلي كه به نظر آن‌ها غير قابل حل است، پس اين افراد از نظر جسمي و روحي در خطرند.

خاكستري:

خاكستري را در كهن‌سالان و خانه‌ سالمندان بايد پيدا كرد. اين افراد معمولا غمگين‌اند و محافظه كار و حتي اگر آهنگي گوش كنند (اگر خجالت نكشند)، غمگين است (مثلا مثل اينكه ايراني‌ها داريوش گوش كنند)، مثل اينكه به آنها گفته اند خوشي بي خوشي.

قرمز:

قرمز پسندها پر از شوق زندگي، عاشق و مبارزه طلب، پرتكاپو و شجاع، اهل معاشرت، شلوغ و پر سرو صدا هستند. ظاهرا” نيرويشان تمام نشدني است، خوب مشت مي‌زنند و كتك خورهاي خوبي هم هستند. در مجموع و خلاصه اينكه برون گرا هستند. قرمز باعث افزايش نبض و فشار خون مي‌شود.

 kkkkkk.gif (400×150)

آبي:

آبي‌ها خلاقند و هميشه فكرهاي تازه مي‌كنند، مورد احترام، آرام و دوست داشتني هستند و احساساتشان را خوب كنترل مي‌كنند. عاشق تنهايي، احساساتي و ملايم اند. نماد ابديت و عمق و كمال گرايي است. از ويژگي‌هاي افراد آبي دوست صلح، مهرباني و هماهنگي است. خودشون نگيرند، اين رنگ سبب كاهش نبض و فشار خون مي‌شود.

سبز:naghashi.org-4.png (355×200)

آدم‌هاي سبز مذهبي اند. در انجمن‌هاي خيريه يا بيمارستان يافت مي‌شوند!!! مضطرب و انعطاف پذيرند. اگر دنبال شريك (البته شريك تجاري نه زندگي) مي‌گرديد سعي كنيد سبز باشد (نه اينكه رنگ پوستش سبزه باشد). رنگي مقدس است. سبزها اصلاح گرند و بسيار علاقه به نصيحت كردن دارند. كوشش و پشتكار عجيبي دارند.

زرد:logo.gif (368×86)

آدم‌هاي زرد بر خلاف نظر عموم بيمار و رنجور نيستند و منتظر خوشبختي‌هاي بزرگند. آرام و قرار ندارند. توسعه طلب و اهل اختراعند. گاهي حسود و معمولا بلند پرواز.

بنفش:

بنفش‌ها دوست‌ها‌ي صميمي و حساسند وذوق عارفانه دارند. گاهي آنقدر صميمي مي‌شوند كه قضاوت و تصميم درست نمي‌توانند بگيرند.

نارنجي:

نارنجي پسندها اهل مسابقه و سلطه طلبند و سرشار از آرزوهاي دور و درازند.

ارغواني:

ارغواني‌ها پايشان روي زمين است و سر و فكرشان در ابرها پرواز مي كند (البته فكر بد نكنيد!). عاشق دين و عرفان اند. انديشمند و عاشق مناظره و اثبات حقايق، اما هنوز معلوم نيست كه چرا يك دفعه از اين رو به آن رو مي‌شوند و بنابراين اصلا به فكر پيش‌بيني آن‌ها نباشيد.

تغيير رنگ محبوب با گذشت زمان امري طبيعي است اما اگر ناگهاني باشد گاهي خطرناك و بحث برانگيز و عجيب است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۴۰:۱۹ ] [ بابك قلي پور ] [ نظرات (0) ]
کد کج شدن تصویر
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب
کد کج شدن تصویر

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی